Pay’n play

Over 18 år kr. 150,- Under 18 år kr. 75,-


Før du betaler greenfee og lejer en bag

Inden du tager ud for at spille Pay & Play golf er der nogle regler som skal overholdes og en række gode råd, som er dels er nødvendige at kende til af hensyn til både andre spillere på banen og dit eget spil, dels meget nyttige for dig at være orienteret om – også rent sikkerhedsmæssigt.


HUSK: Når vi spiller på vintergreen, kan man ikke reguleres i handicap.

Greenfee kan betales med kontanter eller Mobilepay.

Behandl banen ordentligt

Hvis du slår en turf (et stykke græs på størrelsen af en flad hånd eller mindre) op ved slaget, så find det, læg det på plads og træd let på det. Dette er med til at bevare en god golfbane.

Hvis din bold laver et nedslagsmærke på green, så ret det op så green bevarer sin kvalitet. Nedslagsmærker rettes op med en pitchfork, som du skal medbringe på runden – så ingen pitchfork intet golfspil!

Man bruger en pitchfork når bolden falder ned højt oppe fra. Et nedslagsmærke repareres ved at stikke pitchforken ned i græsset omkring mærket og skubbe græsset ind mod midten af mærket, hele vejen rundt om nedslagsmærket.

Sikkerhed er meget vigtigt

Du må aldrig slå en golfbold, hvis der er den mindste risiko for at du rammer en anden golfspiller. Skulle det undtagelsesvis alligevel ske at en bold risikerer at ramme en person, så skal du straks du opdager det råbe højt og tydeligt “Fore“ (udtales som den engelske udtale for tallet 4 (four).

Såfremt du hører andre råbe “Fore”, så kryb straks sammen med hænderne samlet beskyttende bag hovedet og med ryggen i retning af den der råbte “Fore”. Herved skulle du være bedst beskyttet, hvis uheldet er ude og bolden rammer dig. Vend dig ikke om for at kigge efter bolden!

Mere let og hurtig information

Læs også klubbens sider med Gode råd om golfspillet og om Golfens sande værdier.

På Golf.dk kan du læse om forskellige golf-udtryk.

Check som minimum disse udtryk inden du tager ud og spiller første gang:

• bag, bunker

• etikette (læs også de lokale regler på scorekortet)

• fairway, Fore!

• green, greenfee

• nedslagsmærke

• out of bounds

• provisorisk bold

• turf